top of page

In 1982 ben ik begonnen in het kappersvak als dameskapster. Ontzettend leuk om te doen maar ik wilde meer. Al snel daarna ben ik verder gegaan in het herenvak en algemene vakbekwaamheid. Ook heb ik in die tijd een opleiding visagie gevolgd,

omdat dit een mooie combinatie is met

het kappersvak.

 

Na vijf jaar gewerkt te hebben in dames- en herensalon (voor de kenners onder ons: kapsalon Hans Brouwer) was het tijd om zelfstandig verder te gaan.

 

In 1987 begonnen als ambulant kapster.

Na negen jaar bij de mensen thuis gewerkt te hebben, ben ik in 1996 met Kapsalon Anja gestart. Dit is de huidige salon aan huis, waar ik met heel veel plezier al 25 jaar klanten ontvang.

 

Verder ben ik ruim 20 jaar lid geweest van de technische vakgroep om continu de vaardigheden up-to-date te houden.

Sinds 2008 werk ik met de producten van ALCINA. Via deze organisatie volg ik ook regelmatig opleidingen op het gebied van kleur- en kniptechniek en blijf ik op de hoogte van de laatste trends binnen het kappersvak. In mei dit jaar is hier een interessante opleiding krullenknippen bijgekomen. 

In september 2017 ben ik begonnen met het zelf gebruiken van de producten van LR.

Ik had toen wat lichamelijke klachten en was bang dat ik het kappersvak niet lang meer zou kunnen uitoefenen.

 

Ik reageerde heel goed op de producten van LR en werd enthousiast. Mensen om mij heen zagen dat het met mij een heel stuk beter ging en werden nieuwsgierig.

 

Vervolgens ben ik ook de producten in mijn salon gaan verkopen. Door mond tot mond reclame groeit dit nog steeds.

Mede door succes bij mijn klanten dus door hun succesverhalen ben ik enthousiaster geworden en ben naast mijn salon nog een eigen bedrijf begonnen in de verkoop van Health en Beauty. Ook benader ik mensen in de schoonheids- en gezondheidzorg om net als ik naast eigen gebruik er hun beroep/bijbaan van te maken om deze mooie producten te mogen verkopen.

Ik ben heel blij dat LR op mijn pad is gekomen. 

foto anja website maart 2021.png

OVER

ANJA

DE GOUW

bottom of page